Nieuws

Nieuw: icadrotterdam.nl

Op donderdag 23 maart 2023 is de nieuwe site van de Stichting ICAD (Interkerkelijke Commissie Aangepaste Diensten – Rotterdam e.o.) live gegaan.

Sinds 2012 heeft de vorige site dienst gedaan. Nu werd het tijd voor een nieuw jasje. Geprobeerd is om meer kleur aan dat nieuwe jasje te geven. Ook hopen we dat het werken met eenvoudig menu en doorklikken van pagina naar pagina de site toegankelijker maakt.

Links is een voorbeeld van hoe deze nieuwe site is vormgegeven. Uiteraard hopen we dat de site bevalt. Voor het melden van dingen die niet goed werken (dat kan natuurlijk altijd), dingen die onhandig zijn of juist wat er mooi is aan de site kan het contactformulier gebruikt worden.

Even voorstellen: Fieke Pilon

Mijn naam is Fieke Pilon.
Ik werk sinds 2001 bij ASVZ in de sector Protestants Christelijke tehuizen. De woning waar ik werk staat in de wijk Nesselande te Rotterdam.

De bewoners zijn lid van de PKN in Nesselande, regelmatig is er contact met mensen van de gemeente. Iedere maand is er een bijbelclub, waarbij drie dames een verhaal uit de bijbel vertellen.

Zelf ben ik lid van het pastoraal team van ASVZ en doe iedere maand de Bijbelenzoozz voor cliënten die meer over de bijbel willen horen. In 2021 ben ik (ASVZ)-lid van stichting ICAD geworden en probeer ik regelmatig de diensten te bezoeken.
Bent u geïnteresseerd? U mag me altijd bellen voor informatie! (06 – 20 59 46 12)